Bridget Hitler

Bridget Hitler va néixer el 3 de juliol de 1891 a Dublín, Irlanda. El 1909, en un espectacle eqüestre a Dublín la Bridget va conèixer el germanastre de l’Adolf Hitler, l‘Alois Hitler Jr. En el moment que es varen conèixer, l’Alois li va explicar que era un home ric de negocis, però en realitat era un cambrer d’un hotel. Tot i aquella mentida, el  3 de juny de 1910 es varen casar i varen anar a viure a Londres fugint d’Irlanda,  ja que el pare de la Bridget no va acceptar en un principi el matrimoni de la seva filla amb un alemany pobre. Després de que el pare acceptés al matrimoni la parella va anar a viure a Liverpool, en una casa que serà destruïda el 10 de gener de 1942 per un bombardeig alemany. El 1911 varen tenir un fill, en William Patrick Hitler.

El 1914, l’Alois va voler tornar a Alemanya per entrar en el món dels negocis, però aquell any va esclatar la Primera Guerra Mundial. L’Alois va intentar convèncer a la Bridget per anar a viure a Alemanya, però ella si va negar. Enfadat, l’Alois va perdre els nervis i es va mostrar més violent arribant a colpejar el seu fill. En veure que la seva família no el volia acompanyar, els va abandonar per tornar a Alemanya, on es va tornar a casar i va fer enviar un missatge a la Bridget explicant que havia mort per poder així casar-se sense problemes legals. La seva mentida va ser descoberta el 1924 i  va ser acusat de bigàmia, ja que no s’havia divorciat legalment de la Bridget.

Sola, la Bridget va criar el seu fill i en saber la veritat va acceptar divorciar-se legalment de l’Alois i varen anar a viure amb el seu fill a Londres. El 1939 va anar amb el seu fill als Estats Units per explicar en una conferència les maldats de l’Adolf Hitler. En veure que estarien més segurs a l’altra banda de l’Altàntic, varen decidir viure als Estats Units i la Bridget va escriure un llibre, El meu cunyat Adolf, on va afirmar que en Hitler s’havia allotjat amb ella i el seu marit en la seva casa de Liverpool entre el novembre de 1912 i l’abril de  1913 per tal de que no anés el servei militar obligatori d’Àustria. D’aquesta estada d’en Hitler a Liverpool no n’hi ha cap prova, en canvi  si que hi han proves de que en Hitler estava durant a aquella època a Viena. Davant de la insistència de la gent i dels historiadors per saber si era veritat el què explicava, la Bridget va confessar que tot era una fantasia seva. També va explicar en el seu llibre que havien introduït a Hitler en el món de l’astrologia i que va ser ella qui el va aconsellar per què es retallés el bigoti.

Després de la Segona Guerra Mundial, la Bridget i el seu fill varen anar a viure a Long Island i es varen canviar el cognom pel de Stuart-Houston. Cap dels descendents d’en Hitler que viuen o varen viure a Long Island mai han volgut saber res d’en Hitler ni de la seva fortuna controlada pel govern de Baviera. La Bridget Hitler va morir el 18 de novembre de 1969 a Coram, a Long Island.

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply