Hans Hinkel

Hans Hinkel va néixer el 22 de juny de 1901 a Worms. El 1921 va ingressar al NSDAP amb el número 287 i formava part de l’anomenada Vella Guàrdia. Dos anys més tard va participar en el fallit Putsch de Munic del novembre de 1923. El 1933 va ser nombrat comissari del Ministeri prussià de Ciències, Arts i Educació. El 1935 va ser supervisar les activitats culturals jueves. Posteriorment va ingressar en el Ministeri de Propaganda de Joseph Goebbels on es va posar al capdavant del departament de ràdio. Al final de la Segona Guerra Mundial ocupava el càrrec com a director artístic cinematogràfic del Reich. El 1945, després de la guerra, va ser internat i extradit a Polònia per la seva participació en l’espoliació de béns culturals polonesos. Després de complir una pena de cinc anys de presó, Hinkel va tornar a Alemanya el 1952. Hans Hinkel va morir el 8 de febrer de 1960 a Göttingen.

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply