Guillem Olaf von Preussen

El príncep Guillem Olaf von Preussen va néixer el 4 de juliol de 1906 a Potsdam. Era de la dinastia Hohenzollern, fill gran del príncep hereu Guillem i va néixer amb totes les expectatives de convertir-se en el futur kàiser. En començar la Segona Guerra Mundial estava entre un número de prínceps de les antigues monarquies d’Alemanya que es varen allistar per servir en el Heer. Va participar en la conquesta de Polònia i França com a tinent d’infanteria, on va obtenir la Creu de Ferro de primera classe. Va ser ferit en un combat a Valenciennes i va morir el 26 de maig de 1940 en un hospital de campanya a Nivelles, Bèlgica. El seu funeral es va celebrar a l’Església de la Pau, i va ser enterrat en el mausoleu de la família Hohenzollern en l’Antique Temple en el parc del Palau de Sassouci. Hi havien presents més de 50.000 persones, entre ells civils i militars prussians.

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply