Hermann Fegelin

Hermann Fegelin va néixer el 30 d’octubre de 1906 a Ansbach. Va fer la seva carrera en la cavalleria SS. Inspector de cavalleria i dels mitjans de transports dins de la RSHA, va ser nombrat SS-Gruppenführer el desembre de 1942. El gener de 1944 es va casar amb Gretl Braun, la germana d’Eva Braun, a qui també va intentar seduir. Ferit, es va convertir en el representant de Heinrich Himmler a Berlín, i Adolf Hitler el va acusar de traïdor quan Himmler va engegar converses de pau amb el comte Folke Bernadotte en els últims dies del Reich. Des del búnquer, Hitler, tot i ser el seu cunyat, va ordenar el seu assassina. Fegelin es va intentar amagar per Berlín, però va ser trobat borratxo al llit amb una dona. El 28 d’abril de 1945 va ser afusellat.

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply