Joseph Kramer

Joseph Kramer va néixer el 10 de novembre de 1906 a Munic. Després d’haver treballat en els camps de Dachau, Esterwegen i Sachsenhausen, el 1940 va ser nombrat adjunt de Rudolf Höss a Auschwitz. El 1943 va assumir el comandament de Struthof-Natzwiller, on va gasejar personalment a més de 80 presoners per després dur els cossos a l’institut d’anatomia d’Estrasburg perquè servissin per experiments del doctor August Hirt. El 1944 va assumir la direcció del camp d’extermini de Bergen-Belsen, on va continuar exhibint el seu sadisme i va ser conegut amb el nom de La bèstia de Belsen. Va ser capturat durant l’alliberació del camp, on va ser condemnat a mort per un tribunal militar britànic i executat el 13 de desembre de 1945 a Hamelin.

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply