Carles Francesc von Preussen

En Carles Francesc von Preussen va néixer el 15 de desembre de 1916 a Potsdam. De la casa dels Hohenzollern, era net del Kàiser Guillem II. Va començar la seva carrera militar en la República de Weimar allistant-se a la Reichswehr. En esclatar la Segona Guerra Mundial, el príncep va lluitar en la campanya polonesa, on se li va atorgar la Creu de Ferro de primera classe. Llavors va participar en la campanya de França com a tinent en una divisió de vehicles blindats de la 7º Divisió Panzer sota el comandament de l’Erwin Rommel. Va ser condecorat amb la Insígnia d’Assalt Panzer i amb la Medalla de Ferit. Però, de cop, l’Adolf Hitler va expulsar als membres de la dinastia imperial dels Hohenzollern i a altres membres de les antigues cases reials de la Wehrmacht. El príncep en principi s’ho va prendre molt malament ja que volia continuar servint a la seva pàtria. No tenint més remei, es va exiliar al Perú i va morir a Xile el 23 de gener de 1976.

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply