Christoph Probst

Christoph Probst va néixer el 6 de novembre de 1919 a Murnau am Stafelsee, a l’Alta Baviera. El seu rebuig al règim nazi provenia de les seves arrels en la seva formació cristiana i humanista. Després de complir el servei militar, Probst va començar els seus estudis de Medicina a la Universitat Ludwig Maximilian a l’estiu de 1939, on el 1942 va formar part del moviment opositor La Rosa Blanca. Per la seva condició d’home casat i pare de família, va fer que quedés exclòs de les accions del moviment. Tot i això, quan varen detenir als germans Scholl el 18 de febrer de 1943, varen trobar que havia redactat una de les octavetes i el varen detenir. Christoph Probst va ser executat juntament amb els germans Scholl a la presó de Stadelheim el 22 de febrer.

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply