Els congressos de Nuremberg

Els congressos de Nuremberg varen ser uns actes públics que organitzava el NSDAP a Nuremberg cada setembre amb el propòsit d’exaltar al poble i difondre la propaganda. El primer congrés es va celebrar el 1926, el Congrés de la Refundació, després de la resurrecció del partit nazi, però la primera concentració del Partit que es va celebrar a Nuremberg varen ser dels dies 19 al 21 d’agost de 1927. Quan els nazis varen pujar al poder els congressos anuals varen continuar amb el Congrés de la Victòria el 1933, el Congrés del Triomf de la voluntat el 1934, el Congrés de la Llibertat el 1935, just després del restabliment militar, el Congrés de l’Honor el 1936, el Congrés del Treball, celebrat just després de la reabsorció de l’atur.

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply