Der Angriff

El Der Angriff va ser un setmanari berlinès editat pel gauleiter Joseph Goebbels el 1927. Al cap de poc es va convertir en un diari i difonia diàriament la propaganda nazi. Goebbels utilitzava aquest diari, entre altres coses, per perseguir als enemics polítics. El 1932, el diari va traslladar la seva seu en el número 106 de la Wilhelmstrasse

Quan Goebbels va ser nombrat ministre de Propaganda el 1933 va deixar la direcció del diari. El 1934 es va situar la seu del diari a la Zimmerstrasse 68-91, ja que l’edifici era el costat de la nova Seu Central de la Gestapo. Actualment aquest edifici forma part de la Topografia del Terror i només es conserva la rampa d’accés encastada a la vorera, així com el panell informatiu de la Fundació Topografia del Terror. El 1935, el Der Angriff es va convertir en l’òrgan del Front de Treball Alemany. La seva última edició va aparèixer el 24 d’abril de 1945 amb una tirada de 300.000 exemplars.

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply