El Kalinin K-7

El Kalinin K-7 va ser creat pel dissenyador Konstantin Kalinin el 1930 i es va iniciar com una idea de crear una arma estratègica russa que montés armament pesat per destruir tancs i embarcacions, i armament lleuger per defensar-se dels avions enemics. El 1931 va ser construït i tindria dues versions; una seria de transport civil i una altra com avió militar. Els dos models muntarien sis motors al llarg de les ales, i la versió civil podria transporta 120 passatgers, amb un pes màxim de 7.000 quilograms, i la versió militar 112, amb un pes màxim de 9.600 quilograms ja que muntaria vuit metralladores de 7,62 mil·límetres i vuit canons de 20 mil·límetres. El 1933 va realitzar el seu primer vol de prova, però va presentar inestabilitat i masses vibracions a les àrees del motor. Aquests problemes es varen intentar resoldre, però no es va tenir èxit. En total va realitzar vuit vols de proves, fins que l’últim K-7 es va estavellar degut a diversos problemes estructurals. Tot i això, l’aparell va ser considerat tota una gesta política russa perquè estava construït amb materials nacionals i no estrangers. Durant aquell any es varen construir dos prototips més, però per certes qüestions es varen cancel·lar el 1935, deixant l’aparell a l’oblit.

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply