El revòlver Enfield número 2

El revòlver Enfield número 2 va ser una arma utilitzada per les tropes britàniques. Es tractava d’un revòlver del calibre 38 (9,6 mil·límetres) de sis rondes amb un pes de 800 grams i una longitud de 254 mil·límetres (127 mil·límetres el canó. L’arma va ser subministrada el 1932 a l’exèrcit britànic i de seguida va rebre grans al·logis, però el Royal Tank Regiment es va queixar de que el sortir del martell solia enganxar-se en diferents parts dels tancs en pujar i baixar d’ells. El 1938 es va introduir el Mark I que no tenia cua de martell i només es podia disparar fent pressió sobre el gallet. Com a contribució a la precisió, es va alleugerir la força del moll principal per reduir la tracció de la cua del disparador.

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply