Saló Kitty

El saló Kitty va ser un bordell de luxe obert per Kitty Schmidt a principis dels anys 30 a Berlín, a la Giesebrechtstrasse, pensat per una clientela de diplomàtics estrangers i plena de micròfons a totes les habitacions en parets dobles segons una idea de Reinhard Heydrich del 1939 i executada pel cap de la secció per l’estranger del SD, Walter Schellenberg. En el subterrani del prostíbul hi havia la central d’escolta que gravava totes les conversacions. Les prostitutes eren presoneres de tot Europa que coneixien llengües estrangeres i sabien obtenir confidències dels seus clients per poder informar a Heydrich, que s’aprofitava d’elles sexualment. Es diu que Galeazzo Ciano se’l va enganxar parlant malament de l’Adolf Hitler. Fins que es va concloure l’operació el 1943, es varen gravar en el Saló prop de 25.000 cintes que després, enmig del caos de la guerra, es varen perdre sense deixar rastre dels arxius de la Gestapo.

Els recintes d’aquest prostíbul són actualment ocupats per vivendes.

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply