El cementiri de Perlacher Forst

El cementiri de Perlacher Forst va ser construït el 1931 per obra de Fritz Beblo i Hermann Leitensorfer a Stadelheimer Strasse 24, al sud de Munic. Moltes de les persones executades a la presó de Stadelheim durant el nazisme estant enterrades en el proper cementiri de Perlacher Forst. Aquí hi han enterrats els membres de la Rosa Blanca. A través d’una avinguda anomenada Pappelallee s’arriba en l’anomenat KZ Ehrenhain I, un bosc petit dedicat a les 3.996 víctimes dels camps de concentració que varen ser incinerades en el crematori del sector oriental del cementiri. En el KZ Ehrenhain II s’hi troben les restes mortals de 94 persones que varen deixar la seva vida a la presó de Stadelheim. Un altre sepulcre per persones desaparegudes està dedicat als 1.122 treballadors forçats de 12 nacions que varen morir aquí. En aquest cementiri també hi ha enterrat Felix Steiner.

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply