L’exèrcit alemany o el Heer

El Heer va ser una institució militar castrense del Tercer Reich que formava part de la Wehrmacht des de 1935 a 1945. Aquesta institució era en principi apolítica per ordre constitucional, però hi havia grups de coronels i generals que donaven suport al nazisme. Portaven símbols del NSDAP com l’esvàstica per què aquests símbols eren establerts pel Ministeri de Guerra com a part de totes les institucions de l’Estat.

Durant la Segona Guerra Mundial, un total d’uns 15 milions de soldats varen servir en el Heer, dels quals varen morir uns 4 milions, entre ells hi havia voluntaris estrangers de tot el món que varen decidir allistar-se al Heer per diversos motius. El Heer contava amb 66 branques de servei, des de tropes d’infanteria fins a tropes veterinàries. Varen lluitar en tots els fronts i varen participar en totes les campanyes. Els que varen anar al nord de l’Àfrica se’ls va anomenar Afrikakorps.

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply