La casa de camp de Lanke del ministre Joseph Goebbels

El 1936 Joseph Goebbels li varen assignar de forma vitalícia una extensa propietat al costat de Bogensee, al nord de Berlín. El 1939 hi va fer construir en aquests terrenys una casa de camp feudal que encara avui en dia es conserva en el seu estat original. Goebbels hi va viure-hi amb la seva família durant els mesos d’estiu.

El 1946, la Joventut Comunista de la RDA, la FDJ, va heretar aquest complex d’edificis i va transformar el lloc en un aïllat centre de formació per la Joventut. A partir de 1951 confinava amb ella una monumental cantera de quadres amb forma de palau, destinada a joves funcionaris del Partit Comunista. Durant més de mig segle va ser negat l’accés a aquest lloc a les persones del voltant, i des del 1999 els edificis estan buits. En l’actualitat, l’administració de Berlín busca un comprador per aquests béns.

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply