El Comando Regional VII de la Luftwaffe

Entre 1937 i 1938 va sorgir a l’avinguda Prinzregenstrasse 24-28 de Munic, davant al Museu Nacional, un imponent complex d’edificis de 225 metres de llarg per obra de German Bestelmeyer per encàrrec de Hermann Göering. A partir de que va ser inaugurat va albergar el Comando Regional número 7 de la Luftwaffe. Des d’aquí es va organitzar el desenvolupament de la indústria aeronàutica de guerra a Baviera. Aquest complex d’edificis va sobreviure la Segona Guerra Mundial sense cap dany. Des del 1946 alberga la seu del Ministeri Bavarès d’Economia, Infraestructura, Transport i Tecnologia. Els elements marcials de la façana, com els cascs d’acer en les finestres o les esvàstiques en les tanques, permeten reconèixer encara avui en dia la funció original de l’edifici.

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply