Reichswerke Ag Hermann Göering o fàbriques Hermann Göering

La Reichswerke AG Hermann Göering varen ser unes fàbriques creades l’any 1938 que formaven part d’un gegantesc complex industrial de l’Estat, el més important del Tercer Reich, establerta a Salzgitter, i estava dissenyada per produir i processar mineral de ferro de baixa qualitat a preus antieconòmics. L’empresa utilitzava diner de l’Estat per comprar coc i altres matèries primes per sobre del preu de mercat, forçant a les empreses privades a competir. La conseqüència va ser un augment de preu del ferro i l’acer alemany i dificultar la seva exportació. La Hermann Göering Reichswerke va començar a absorbir petites empreses del mateix sector i el 1940 donava feina a més de 60.000 persones. Cobria totes les etapes de la producció, explotava la indústria per l’economia de guerra i englobava la majoria de les indústries pesades dels països ocupats (I. G. Farben, les Vereinigte Stahlwerke Ag, Skoda-Werke…)

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply