Heinkel 100

El Heinkel 100 va ser un avió de caça alemany construït per la companyia Heinkel abans de l’inici de la Segona Guerra Mundial. Tot i que va resultar ser un dels caces més ràpids del món, el disseny no va ser elegit per entrar en producció en sèrie, només es varen construir uns 19 prototips i exemplars de preproducció. La raó pel qual no va tenir èxit encara avui és motiu de debat i cap exemplar va sobreviure la guerra. Oficialment, la Luftwaffe va rebutjar el He 100 per concentrar-se en el desenvolupament dels Messerschmitt Bf 109 com a caça monoplaça. Després de l’adopció dels Bf 109 i Bf 110 com a caces per la Luftwaffe, el Ministeri de l’Aire va anunciar una política de reconversió que va dur a que l’empresa Messerschmitt desenvolupés caces i l’empresa Heinkel a que construís bombarders.

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply