Cabinet War Rooms

El Cabinet War Rooms va ser un refugi situat a prop de Downing Street i que es va convertir en el centre de decisions del Comandament Suprem britànic durant la Segona Guerra Mundial. Va ser construït durant l’estiu de 1938 i va començar a ser ocupat el 27 d’agost de 1939. La seva localització exacte va ser un secret que es va mantenir fins el final de la guerra. Disposava d’una vintena d’habitacions; sales de mapes, oficines, dormitoris pel personal i dependències privades pel primer ministre Winston Churchill i alguns alts oficials, a més d’un complex sistema de comunicacions que permetia que les ordres de Londres arribessin a qualsevol punt de l’Imperi Britànic. El refugi es va clausurar el 15 d’agost de 1945 i va estar ocult pel públic fins l’any 1981, quan el govern britànic va permetre les visites.

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply