Corresponsal de guerra

Els corresponsal alemanys, italians i japonesos en els Estats Units varen estar internats des de desembre de 1941 a maig de 1942 a White Sulphur Sprongs, West Viriginia. I els corresponsals nord-americans a Alemanya i París van ser reclosos a Bad Neuheim, Alemanya. Els dos grups se’ls va concedir la qualitat de diplomàtics i varen ser allotjats en els mateixos hotels que els treballadors diplomàtics .

Els periodistes del Eix varen gaudir de molts més luxes que els periodistes aliats, a White Sulphur Sprongs varen gaudir de moltes comoditats, i inclús podien jugar en els camps de golf. Mentres que els nord-americans estaven virtualment presoners en el Grand Hotel i només podien passejar un parell de cops a la setmana acompanyats per membres de la Gestapo. Tot i això, dins del hotel tenien llibertat per fer el què volguessin, tot i que també patien les restriccions alimentàries.

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply