Les armes secretes dels nazis

Els nazis varen crear diverses armes que mai es varen utilitzar per la falta de temps, per la falta de pressupost, per la falta de matèries primes i per la falta de logística. Algunes d’aquestes armes en el final de la guerra varen ser rumors que va escampar el règim prometent un canvi de rumb fictici de la guerra per tal d’animar en el poble i l’exèrcit a continuar lluitant.

Algunes de les armes secretes:

El canó solar: Havia de ser una estació especial amb una superfície reflectida de 9 quilòmetres quadrats que havia de ser capaç de dirigir els raigs solars per fer bullir els oceans o cremar ciutats senceres o exèrcits. L’estació havia d’estar feta de sodi metàl·lic.

El silbervogel: Havia de ser un avió bombarder suborbital capaç de creuar l’Atlàntic i bombardejar els Estats Units. El projecte no va veure mai la llum, però el seu disseny va servir per les futures bases dels transbordadors especials.

El Landkreuzer P 1000 Rate: L’Adolf Hitler, com amant dels tancs, va aprovar un projecte per construir un tanc enorme de 1.000 tones de pes i amb una alçada equivalent a un edifici de quatre pisos. Veient que el projecte era exagerat es va cancel·lar el 1943.

El Horten Ho 229: Havia de ser un bombarder lleuger capaç de portar 1.000 quilograms de bombes a 1.000 quilòmetres de distància a una velocitat de 1.000 km/h com demanava Hermann Göering. La guerra va acabar abans de que els alemanys haguessin pogut acabar d’enllestir aquest avió.

El canó V-3: Aquest canó va ser dissenyat per bombarder Londres des del pas de Calais després de que els míssils V-1 i V-2 fracassessin. Tenia una allargada de 130 metres i havia de disparar projectils de 140 quilograms. Els bombarders Aliats el varen inutilitzar abans de que el poguessin posar en funcionament.

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply