El Münchener Post

El Münchener Post va ser un diari socialdemòcrata de Munic. Activistes nazis mai els va agradar aquest diari i, a través d’amenaces de mort i calúmnies de tot tipus, intentaven neutralitzar-lo. El 9 de març de 1933, amb Adolf Hitler al poder, les SA, amb el suport de la policia muniquesa, varen assaltar nombroses institucions socialdemòcrates i comunistes, entre elles la redacció del Münchener Post de Munic, a l’Atheimer Eck número 13. Varen devastar les oficines, varen destruir les màquines de la impremta i varen llançar al carrer mobles i màquines d’escriure. La companyia d’assegurances del diari va tenir que assumir les despeses de renovació de l’edifici perquè les SA establissin allí un centre recreatiu pel temps lliure. El Münchener Post va deixar de circular a partir de llavors.

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply