La Casa de l’Esport Alemany

La Casa de l’Esport Alemany va ser construïda el 1936 per Werner March en motiu dels Jocs Olímpics de Berlín per albergar als atletes participants a les proves. Després de la Segona Guerra Mundial la comandància britànica hi va traslladar el seu quarter general. Avui en dia té de nou accés a ella els esportistes i alberga un museu sobre la història de la Ciutat Esportiva. A més de moltes peces originals, davant a l’entrada principal es pot visitar el campanar olímpic. En ella hi han gravades la Porta de Brandenburg, l’àguila imperial amb anells olímpics entre les urpes, algunes creus gamades i les paraules: XI Jocs Olímpics de Berlín i Faig una crida a la joventut del món! El forat es degut al tret d’una bateria antiaèria que va tocar la campana per un error durant unes maniobres.

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply