El Ferdinand

El 1942 en Ferdinand Porsche estava adaptant la seva pre-producció del xassís del tanc Tiger en un destructor del tanc pesat. Degut a que la meitat de muntatge del motor era nova, a que la cabina de dins era més gran i de que es va afegir una pistola a la part de darrere del vehicle com una casamata gran i rectangular, aquest tanc va passar a ser un tanc diferent al Tiger. L’augment de la silueta del tanc, fet que el feia un objectiu més gran, permetia el muntatge del canó antitanc més recent d’alta velocitat de 88 mil·límetres, que era capaç de destruir inclús els tancs blindats a una distància de 3 milles. En honor a en Ferdinand Porsche, aquest tanc es va anomenar Ferdinand. 93 Ferdinands es varen construir i varen servir en el 653º Batalló de Destructors de Tancs.

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply