El Kübelwagen

El Kübelwagen va ser un cotxe militar construït per la marca Volkswagen. El 1942 les forces britàniques en el nord de l’Àfrica es varen topar per primer cop amb dos abandonats Kübelwagen en el desert. Els dos havien quedat sense combustible i havien sigut abandonats pels seus ocupants. Després d’una breu revisió preliminar, varen ser enviats a la Gran Bretanya per ser examinats. Un va ser sotmès a extenses proves de carretera i l’altre va ser desmuntat. El vehicle va ser elogiat pel seu maneig, la seva bona suspensió, la capacitat off-road, la seva duresa, el seu motor de baix rendiment i la seva eficiència de combustible. Tot i això, es va observar una mala qualitat en els frens de cable. Tot i tenir un informe molt positiu, el Kübelwagen va ser desestimat com un vehicle mal fabricat

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply