L’església Commemorativa Kàiser Wilhelm

L’església Commemorativa Kàiser Wilhelm va ser obra de Franz Schwechten a la Breitscheidplatz de Berlín. L’església va ser greument danyada durant els bombardejos que va patir la capital durant la Segona Guerra Mundial.

Curiosament i de forma molt poc freqüent,pràcticament es podria dir de forma única, la ruïna de l’església va quedar com un recordatori dels bombardejos sobre la ciutat i va ser considerada durant els anys de l’Alemanya dividida, l’emblema de Berlín Occidental. Després d’una demolició parcial en la dècada de 1950, l’arquitecte Egon Eiermann va completar el sacre edifici el 1963 amb una torre i una església. En l’interior es guarda una Creu de Coventry, en memòria del Blitz de la Luftwaffe del 14 de novembre de 1940 a la ciutat britànica.

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply