El King Tiger

El King Tiger va ser un tanc alemany que va entrar per primer cop en acció el 18 de juliol de 1944 durant la Batalla de Caen contra l’exèrcit britànic a Normandia, deixant fora de combat a nombrosos tancs britànics entre les localitats de Troarn i Demouville. Al mateix temps, el King Tiger va entra en acció defensant l’oest d’Ucraïna i el sud de Polònia durant l’ofensiva de l’exèrcit soviètic a Sandomierz-Lvov, entre Baranov i el riu Vístula, així com el centre d’Hongria durant la Batalla de Debrecen, on varen destruir 121 tancs soviètics T-34 i Stalin IS-2. El tanc també va prendre partit en la victòria de l’Operació Market Garden sobre Holanda i en la Batalla d’Aquisgrà sobre la Línia Sígfrid eliminant desenes de blindats Sherman de l’exèrcit nord-americà.

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply