La Unitat d’Atac Especial Shinten

La Unitat d’Atac Especial Shinten va ser una unitat kamikaze japonesa creada després de l’aparició dels B-29 en els cels de Tòquio a partir de l’1 de novembre de 1944 per iniciativa del general de Divisió Kihachiro Yoshida, el comandant de la 10º Divisió de Caça, que defensava l’àrea de Tòquio. Per defensar-se dels nord-americans, cada unitat havia de formar una secció de quatre avions per envestir als B-29. Amb aquest objectiu kamikaze, els caces retiraven tot l’equip necessari, el blindatge i l’armament per augmentar el sostre operatiu. Més endavant, després d’estudiar informes de combat, es va demanar als comandants que doblessin el número de Unitat Shinten per augmentar les possibilitats d’èxit. El nom d’aquestes seccions es tradueix com El tremolor dels cels.

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply