El Zeppelin Rammer, el Wundewaffe

El Zeppelin Rammer o Rammjäger va ser un projecte fallit d’un interceptor encarregat a la companyia Luftschiffbau Zeppelin amb la capacitat d’embestir bombarders enemics i sortir il·lès. Era un avió miniatura relativament convencional amb ales rectes de corda constant que seria remolcat o transportat per un avió nodriu per després ser llançat en veure un esquadró de bombarders. Encenent el seu coet Schmidding 533 de combustible sòlid, iniciaria el seu atac amb una passada en la que llançaria els seus 14 coets R4M de 55 mil·límetres des del llançador muntat en el morro, per després llançar-se directament contra les ales i cues dels bombarders. S’esperava que el petit avió sobrevisqués a l’embestida contra el bombarder gràcies a les seves ales blindades, per després allunyar-se planejant i aterrant sobre un patí retràctil. Però la fàbrica que tenia els 16 prototips construïts va ser destruïda per bombarders nord-americans el març de 1945 acabant amb tot el treball realitzat en els prototips que va dur a la cancel·lació del projecte.

No comments yet. Be the first.

Leave a Reply